Sa intelegem ce sunt ionii negativi si ionii pozitivi

ionii negativi, ionii pozitivi

Despre ionii negativi si ionii pozitivi intr-o lectura de maxim trei minute. Aceste informatii iti pot schimba sanatatea si chiar viata!

Electronii transporta o mica incarcatura electrica, deci, o molecula ce castiga un electron, devine incarcata negativ (ion negativ) si o molecula ce pierde un electron devine incarcata pozitiv (ion pozitiv). Fortele naturii produc din abundenta si ioni negativi si ioni pozitivi. Raportul optim al ionilor din aer, asa cum este in natura, este de cinci ioni pozitivi la fiecare patru ioni negativi.

Ionii negativi apar in toate dimensiunile si sunt atrasi electric de particulele din aer, cum ar fi sporii de mucegai, mirosuri, alergeni, chiar si virusi si bacterii. Ionii sunt atrasi de aceste particule si se aseaza pe cea mai apropiata suprafata, curatand astfel aerul de poluare si germeni. Multi oameni sunt familiarizati cu utilizarea aparatelor ce produc ioni negativi, improspatand astfel aerul din casa, birouri si spitale. Dar acesta este doar un aspect de baza din valoarea monumentala pe care o au ionii negativi asupra sanatatii si starii de bine.

“In natura, totul este echilibrat. Pamantul raspunde la bombardamentul cu ioni pozitivi producand ioni negativi de oxigen, prin descompunerea naturala a radiului in scoarta terestra, unde este transformat in radon. Aceasta radiatie naturala, da nastere ionilor de oxigen.”

Cei mai multi sunteti familiarizati cu efectele revigorante ale ionilor negativi respirati in natura, daca v-ati plimbat pe plaja, daca ati facut drumetii pe poteci de munte sau v-ati asezat in apropierea unei cascade, unde miscarile viguroase ale aerului si apei produc din abundenta ioni negativi. Comparati aceste medii cu interiorul unui birou, o locuinta moderna sau o strada din oras. Slaba calitate a aerului din interior sau din exterior este datorata poluarii, aerului conditionat, campurilor electrice generate de multitudinea de echipamente electronice, plus incarcaturile de electricitate statica si vaporii emisi de fibrele sintetice si materialele de constructii, toate creeaza un mediu lipsit de ioni negativi si supraincarcat de ioni pozitivi. Abundenta de ioni pozitivi din aer este daunatoare sanatatii noastre, demonstrandu-se faptul ca provoaca letargie, proasta dispozitie si o imunitate scazuta in fata bolilor.

Una dintre cele mai mari surse naturale de ioni negativi, este continua lor producere datorita radioactivitatii din scoarta terestra. Intrucat acoperim din ce in ce mai mult pamantul cu beton, construind autostrazi si cladiri, distrugem mediul inconjurator si implicit cea mai importanta sursa de producere a ionilor negativi.

Ce putem face pentru a beneficia de ionii negativi, in conditiile in care traim in marile orase si inconjurati de elecronice ce emit campuri electrice incarcate cu ioni pozitivi? 

Putem apela la tehnologie. Acum exista aparate care au capacitatea sa produca o mare cantitate de ioni negativi, atat in apa ca si in aer. Evident, cea mai buna alegere ar fi sa nu locuim intr-un astfel de mediu, incarcat cu campuri electrice si poluat. Dar cei mai mult suntem constransi de felul in care functioneaza societatea, de joburile sau business-urile pe care le avem in marile orase.

Va recomandam mai jos echipamente care produc ioni negativi atat in aer cat si in apa. Luati legatura cu noi prin click pe Contact, daca aveti nevoie de consultanta in alegerea corecta a echipamentului. Alege sa fii sanatos!

Purificatoare de aer ce produc inclusiv ioni negativi:

IONIZATOR AER, GENERARE IONI NEGATIVI SI OZON B-785

IONIZATOR AER, GENERARE IONI NEGATIVI SI OZON B-757B

IONIZATOR AER, GENERARE IONI NEGATIVI SI OZON B-H04

Pentru apa, incepem cu ionizatoarele ce sunt echipamente cu traditie in producerea de apa alcalina ionizata si imbogatita cu ioni negativi.

Recomandam utilizarea ionizatoarelor cu sursa sigura de apa, ce este declarata potabila. Pentru alte surse nesigure (apa de foraj, apa de izvor, va sugeram ne contactati pentru cosultanta).

Ionizator apa cu montare deasupra chiuvetei, 9 placi din titan cu platina, sterilizator cu UV, 2 filtre incorporate, certificat medical:

IONIZATOR DE APA MEDIQUA AK-2000 – 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA – 2 FILTRE – CU MONTARE PE CHIUVETA

Ionizator apa cu montare deasupra chiuvetei, 9 placi din titan cu platina, sterilizator cu UV, 2 filtre incorporate, certificat medical:

IONIZATOR DE APA CREWELTER 9 | 2 FILTRE | 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA | CU MONTARE PE CHIUVETA

Ionizator apa cu montare deasupra chiuvetei, 7 placi din titan cu platina, 1 filtru incorporat:

IONIZATOR APA JA – 703 PurePro

Ionizator apa cu montare sub chiuveta, 9 placi din titan cu platina, sterilizator cu UV, 2 filtre incorporate, certificat medical:

IONIZATOR DE APA CREWELTER | 2 FILTRE | 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA | CU MONTARE SUB CHIUVETA

Ionizator apa cu montare sub chiuveta, 9 placi din titan cu platina, sterilizator cu UV, 2 filtre incorporate, certificat medical:

IONIZATOR DE APA MEDIQUA AK-2000 – 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA – 2 FILTRE – CU MONTARE SUB CHIUVETA

In cazul in care sursa ta de apa are o duritate ridicata, iti recomandam sa utilizezi unul din purificatoarele de mai jos, ce au rol si de alcalinizare si imbogatire cu ioni negativi a apei. 

O modalitate usoara prin care iti poti da seama ca apa are o duritate ridicata, este ca aceasta lasa pete albe si chiar cruste calcaroase pe vesela, chiuveta, baterie, dus, toaleta.

NANOAZURA ULTRA SMART NF85 – APA ALCALINA HIDROGENATA

FILTRU APA CU OSMOZA INVERSA OSMOAZURA BMB-20 PRO TWIST – PH ALCALIN – ORP NEGATIV

Orice intrebare a ta, are un raspuns de la noi, aici: Contact

Ce spun clientii despre noi, prin intermediul recenziilor google/azura.ro?

 

 

1 thoughts on “Sa intelegem ce sunt ionii negativi si ionii pozitivi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *