Filtrarea si tratarea apei cu bacterii

Filtrarea si tratarea apei cu bacterii

Apa cu bacterii, problema des intalnita in cazul apei de foraj.

Problema bacteriilor in apa o intalnim in mod uzual atunci cand avem ca si sursa: foraje, puturi, apa de izvor. In aceste cazuri este cel mai probabil sa avem o problema cu bacteriile, deoarece nu exista in dezinfectant in apa. In retelele de apa controlate si dezinfectate cu clor, problema bacteriilor este rezolvata. Se poate intampla din diferite motive (ex: lucrari la conductele de apa) ca accidental, apa sa fie contaminata cu bacterii. Totusi, clorul fiind prezent in permanenta in conductele de apa, riscul pentru sanatatea omului, cauzat de eventuale contaminari accidentate, sa fie mult diminuat.

Asa ca apa de retea publica, controlata si dezinfectata cu clor, este sigura din punct de vedere bacteriologic. Eventual, ne putem face probleme de prezenta chisturilor precum criptosporidium si giardia. Cu un filtru de apa potrivit, eliminam si acest risc (ne puteti consulta cu privire la filtrul de apa potrivit).

Problema bacteriilor in apa ramane in zonele unde nu exista alimentare cu apa controlata si clorinata. Asemenea cazuri se intalnesc la case si vile particulare, unde sursa de apa este proprie.

Cum putem filtra sau elimina bacteriile din apa?

Tratamentul traditional implica echipamente costisitoare si nevoia de spatiu generos pentru amplasarea acestora. Implica clorinator automat (pentru dozarea clorului), vas de stocare pentru perioada necesara de dezinfectie cu clor, filtrare de sediment, mal si nisip, eliminarea clorului din apa cu filtru din carbune activ (dupa procesul de dezinfectie), statie de dedurizare sau sistem anticalcar si sterilizator cu ultraviolete. Mult spatiu necesar si multi bani. Sunt multe cazuri in care nu exista buget si nu exista spatiu necesar. Beneficiarul acestei ape poate renunta la consumul ei dar nu poate renunta la igiena personala, la spalatul vaselor, etc. Deci trebuie gasita o rezolvare.

Purificatorul Clairify Platinum 12  Quantum Disinfection este solutia tehnica pentru eliminarea bacteriilor din apa. Obligatoriu, se va utiliza cu prefiltrare la un grad de 1 micron cu Spartan Blue 20″.  In acest fel, putem elimina din apa bacteriile si o putem utiliza in gospodarie.

Dupa un astfel de tratament antibacterian, se impune o igienizare (dezinfectie) a conductelor din casa care deja au bacterii dezvoltate si  chiar biofilm in unele cazuri. Pentru acest lucru se poate utiliza cu succes tableta Eoxide.

Pentru siguranta suplimentara, in cazul apei de baut, se poate instala la bucatarie, un sistem de filtrare dedicat filtrarii bacteriilor. Ne puteti consulta pentru acest lucru prin email sau telefon. In functie de buletinul de analiza al apei si de bacteriile din apa, de numarul lor, vom configura filtrul si vom alege pentru dvs. cartusele filtrante necesare.

Purificatorul Clairify Platinum 12 Quantum Disinfection este o noutate in Romania si este importat de catre compania noastra. Este singurul purificator antibacterian care poate fi instalat pe reteaua principala de alimentare a unei case cu o eficienta de 99,9999% impotriva bacteriilor. Permite un debit de pana la 44 l /min., suficient pentru o casa cu 3 bai si o bucatarie. Debitul se poate dubla, in cazul in care se vor instala doua filtre in paralel. Pentru aplicatii cu debite mai mari, se pot instala in paralel, mai multe filtre, pentru a obtine debitul dorit. 3 si 5 bar.

Purificatorul pentru eliminarea bacteriilor Clairify Platinum 12 Quantum Disinfection este certificat NSF si este produs in SUA.

NOTA:

Inca o problema cu bacteriile o poate ridica dezvoltarea acestora in interiorul conductelor si boilerului de apa. Este necesara si o sanitarizare a conductelor cu tableta Eoxide. Putem realiza pentru dvs. acest lucru, (pentru Bucuresti si Ilfov) sau va putem invata cum sa procedati si sa realizati sanitarizarea chiar dvs. Instructiunile de sanitarizare a instalatiei, le veti primi in acelasi timp cu achizitia tabletei Eoxide.

Daca ai intrebari suplimentare ne poti contacta atat telefonic cat si prin email.

Pentru a purifica apa cu bacterii in cazul unei case, Clairify Platinum 12 Quantum Disinfection este echipamentul potrivit:

PURIFICATOR PENTRU APA CU BACTERII CLAIRIFY PLATINUM 12 QUANTUM DISINFECTION

Daca doresti sa elimini bacteriile doar pentru un punct de consum (spre exemplu la bucatarie), ai doua variante mai jos.

Varianta 1:

PURIFICATOR PENTRU APA CU BACTERII CLAIRIFY 1 QUANTUM DISINFECTION CU KIT DE INSTALARE

Varianta 2:

PURIFICATOR PENTRU APA CU BACTERII CLAIRIFY SILVER QUANTUM DISINFECTION

Nu uita, ca echipamentele de mai sus, necesita prefiltarrea apei la un grad de 1 micron:

FILTRU SEDIMENTE PENTRU CASA SPARTAN BLUE 20″ AZURA FILTERS

Eliminarea bacteriilor din interiorul conductelor casei, este foarte importanta:

TABLETA EFERVESCENTA DEZINFECTIE APA CLOR DIOXID eOxide

Ce spun clientii despre noi prin intermediul recenziilor google/azura.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *