Tu stiai ca apa alcalina imbuteliata NU este antioxidanta?

Da, este adevarat si testat de noi. Apa alcalina imbuteliata NU este antioxidanta deoarece nu are potential de oxido-reducere negativ (ORP).

Aceasta apa alcalina antioxidanta se poate obtine cu un ionizator de apa. Cu cat ionizatorul de apa este mai performant, cu atat apa va fi mai antioxidanta, adica potentialul de oxido-reducere va fi mai negativ.

Mai jos foto cu testarea unei ape alcaline de pe piata din Romania. In imagini se poate vedea ca apa are o alcalinitate de 9,5 pH dar ca are un ORP pozitiv, ceea ce inseamna ca este oxidanta si in niciun caz antioxidanta. Apa am gasit-o la client in casa, cu ocazia instalarii unui ionizator Mediqua. Click pe imagini pentru zoom in:

Omul de stiinta si inventatorul american Ray Kurzweil cu origine evreiasca a afirmat urmatoarele: “Apa alcalina are mai multe beneficii decat alcalinitatea sau pH-ul. Cea mai importanta caracteristica a apei alcaline produsa de un ionizator de apa, este potentialul de oxido-reducere (ORP). Apa cu ORP puternic negativ, are o importanta deosebita datorita capacitatii sale de a neutraliza radicalii liberi.

ORP-ul poate fi de asemenea masurat cu ajutorului unui ORP-metru. Am efectuat si aceste teste. Am aflat astfel ca apa care curge direct de la robinet, are un ORP de +290mV, in timp ce apa care provine de la ionizator, are un ORP negativ. Cu cat este mai negativ ORP-ul unei substante, cu atat este mai probabil sa se angajeze in reactii chimice in care doneaza electroni. Acesti electroni sunt imediat disponibili pentru a se angaja in reactii de neutralizare a radicalilor liberi, incarcati pozitiv.”

Ionii negativi din apa alcalina provenita de la un ionizator de apa, sunt o sursa bogata de electroni ce pot fi donati acestor radicali liberi din organism, neutralizandu-i si oprindu-i din a mai produce daune tesuturilor sanatoase. Mai exact, acesti ioni au potentialul de a se angaja in reactii chimice necesare neutralizarii radicalilor liberi de oxigen.

Exista cercetari care arata beneficiile consumului de apa alcalina obtinuta cu un ionizator de apa?

Ray Kurzweil afirma: Mai jos sunt rezumate cateva studii pe aceasta tema. Un studiu descris mai jos, sugereaza ca apa alcalina incurajeaza microflora anaeroba „prietenoasa” din tractul intestinal si descurajeaza organismele aerobe „neprietenoase”. Cercetatoarea Vorobjeva NV (cercetator in cadrul Departamentului Fiziologia Microorganismelor, Facultatea de Biologie din cadrul Universitatii Lomonosov din Moscova), scrie: „Multe boli ale intestinului sunt datorate unor perturbatii ale echilibrului microorganismelor ce traiesc in intestin. Tratamentul acestor boli presupune restaurarea cantitatii si/sau echilibrului microflorei din tractul intestinal. Este cunoscut faptul ca organismele aerobe si anaerobe cresc la un potential de oxido-reducere (ORP) diferit. Aerobele necesita E(h) pozitiv, pana la +400mV. Anaerobele nu cresc decat atunci cand E(h) are valori negative, cuprinse intre -300 si -400 mV. In aceasta lucrare, este sugerat faptul ca pentru recuperarea si mentinerea microflorei anaerobe in tractul intestinal, este obligatoriu ca ORP-ul sa aiba o valoare negativa. Apa produsa prin electroliza, are ORP negativ, cu valori cuprinse intre 0 si -300 mV. Consumand o asemenea apa, este favorizata cresterea microflorei ce apartine intestinului. Suficiente informatii confirma aceasta idee.”

Mai jos poti vedea foto cu unul dintre ionizatoarele noastre de top, unde se poate vedea ca apa testata are un ORP negativ. Ionizatorul Mediqua a fost instalat in Bucuresti si alimentat cu apa din reteaua publica. Click pe imagini pentru zoom in:

Inca un argument bazat pe cel mai important studiu la nivel international, cum ca apa alcalina imbuteliata nu este o alegere sanatoasa.

Daca argumentele de mai sus nu sunt de ajuns (nu vad de ce nu ar fi, totul este cat se poate de real si de logic), iti aduc in atentie urmatorul fapt. Studiul Orb Media prin care s-au testat 250 de sticle cu apa (apa imbuteliata PET) din 11 branduri, a aratat ca: toate erau contaminate cu plastic de mai multe tipuri: polipropilena, nylon, polietilena tereftalata (PET). Aici vorbim de microplastic, particule atat de mici prezente in apa imbuteliata, incat nu se pot observa cu ochiul liber.

Deci ce sanse ai sa bei o apa de calitate, cumparand apa la PET?

Esti 70% apa. Apa este combustibilul tau. Tu ce alegi?

Mai jos poti vedea aparate de alcalinizare premium, produse in Coreea de Sud, cu nenumarate certificari printre care si cel medical.

Ionizator apa cu montare deasupra chiuvetei, 9 placi din titan cu platina, sterilizator cu UV, 2 filtre incorporate, certificat medical:

IONIZATOR DE APA MEDIQUA AK-2000 – 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA – 2 FILTRE – CU MONTARE PE CHIUVETA

Ionizator apa cu montare deasupra chiuvetei, 9 placi din titan cu platina, sterilizator cu UV, 2 filtre incorporate, certificat medical:

IONIZATOR DE APA CREWELTER 9 | 2 FILTRE | 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA | CU MONTARE PE CHIUVETA

Ionizator apa cu montare sub chiuveta, 9 placi din titan cu platina, sterilizator cu UV, 2 filtre incorporate, certificat medical:

IONIZATOR DE APA CREWELTER | 2 FILTRE | 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA | CU MONTARE SUB CHIUVETA

Ionizator apa cu montare sub chiuveta, 9 placi din titan cu platina, sterilizator cu UV, 2 filtre incorporate, certificat medical:

IONIZATOR DE APA MEDIQUA AK-2000 – 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA – 2 FILTRE – CU MONTARE SUB CHIUVETA

Recenziile clientilor pentru ionizatoarele de apa, de mai sus:

Daca inca esti nelamurit, iti aducem in atentie faptul ca esti 70% apa. Stilul de viata, hrana, odihna, toate conteaza in procesul ireversibil de imbatranire. Tot ce putem face este sa franam acest proces, iar apa joaca cel mai important rol poate, deoarece suntem 70% apa, asa cum spuneam mai sus. Deci, ce oare conteaza mai mult ca apa sa fie de calitate, iar daca se poate si antioxidanta? Antioxidantii sunt cei care ne tin sanatosi, care elimina radicalii liberi din corpul nostru, al meu si al tau. Cu cat mai multi cu atat mai energici si mai tineri.

Daca ai intrebari pentru noi, ne gasesti atat prin email cat si prin telefon: Contact

Ce spun clientii despre noi, prin intermediul recenziilor google/azura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *